ΠΡΟΦΙΛ

Αθανασοπούλου Πηγή

Γεωπόνος – Αρχιτέκτων τοπίου

διαμορφωση-κηπου-Αθανασοπουλου-Πηγη-γεοπονος-αρχιτεκτων-τοπιου

Πιστεύω ότι η επικοινωνία με τους συνανθρώπους μας είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια στην ζωής μας. Για αυτό θα ήθελα να σας πω λίγα λόγια για έμενα για να γνωριστούμε καλύτερα.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κηφισιά Αττικής,  σπούδασα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στο τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και έκανα μεταπτυχιακό στην Αρχιτεκτονική Τοπίου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τα τελευταία 10 χρόνια έχω απασχοληθεί σε αρχιτεκτονικά γραφεία εκπονώντας μελέτες και σχεδιασμούς για την διαμόρφωση κήπου – κατασκευή – συντήρηση. Παράλληλα ασχολήθηκα με την διδασκαλία της Αρχιτεκτονικής Κήπου στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστήμων και στην Άκτο.

Έχοντας αποκτήσει την κατάλληλη εμπειρία είμαι σε θέση να μελετήσω για εσάς την σωστή διαμόρφωση του κήπου σας ή μπαλκονιού σας. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω ένα όμορφο χώρο πρασίνου βασισμένο σε πρακτική εφαρμογή.

Να ξέρετε ότι ένας σωστά διαμορφωμένος κήπος συμμετέχει στην ηρεμία μας και αυξάνει την ποιότητα της ζωής μας.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες χρειαστείτε σε ότι έχει να κάνει με τον κήπο σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 2114079353 ή 6937452352